Bryllup

Stemningsfyldte billeder med fokus på jer og kærligheden.

Jeg vil fotografere jer på jeres bryllupsdag, der er fyldt med uforglemmelige øjeblikke. Som bryllupsfotograf sørger jeg for at billederne bliver naturlige og i høj kvalitet med fokus på detaljerne.

Der vil blive taget forskellige slags billeder fra forskellige vinkler og øjeblikke af brylluppet.

Jeg tilbyder en stor og en lille pakke. Ved valg af den lille pakke vil jeg tage bryllupsbilleder fra kirken. I vil få billeder af velkomsten før kirken, under ceremonien og efter I er blevet gift. Alt efter aftale finder vi den bedste placering i det rigtige lys og får taget portrætbilleder samt generelle stemningsbilleder fra kirken.

Ved valg af den store pakke, vil jeg tage billeder fra kirken til brudevals. Jeg vil være med til festen og fanger alle de små øjeblikke, der kommer i løbet af aftenen. Jeg sørger for, at I kan fastholde jeres minder med bryllupsbilleder i høj, professionel kvalitet. De viser jeres dag med jeres kærlighed og personlighed.

Jeg holder gerne et telefonmøde, hvor jeg er imødekommende overfor jeres ønsker og forventninger. Bryllupsbillederne vil blive leveret dagen efter, som digital download. Ved denne mulighed bestemmer I selv, hvilke billeder I lige præcis vil have printet. I har også muligheden for, at jeg printer billederne og sender dem til jeres adresse. Det koster kun printprisen af billederne.

Giv mig et kald og lad mig høre om jeres ønsker. I finder mere information om mig under kontakt bl.a. tager jeg billeder på Fyn & Jylland.

Fotograf Steen Madsen

kontakt@steenmadsen.eu

+45 20 635 739

CVR: 21619604

© STEEN MADSEN